Actualitate

Produs de Cluj a ajuns în Polonia

Asociaţia Produs de Cluj, organizaţie înfiinţată şi coordonată de Consiliul Judeţean Cluj, a participat în perioada 9-15 august 2013 la Târgul European de Produse Tradiţionale care a avut loc în staţiunea Zakopane din Munţii Tatra (Malopolska, Polonia), eveniment care a reunit aproximativ 200 de producători din 16 ţări.

 La acest târg internaţional au participat 15 producători şi meşteşugari clujeni. Cele mai apreciate produse, care au avut o mare priză la vizitatorii târgului, au fost mierea de albine de la Chiuieşti, gemurile de la Moldoveneşti, uleiul presat la rece sau produsele pe bază de lavandă (ulei, apă de baie, sirop etc).

„Succesul înregistrat prin participarea Asociaţiei Produs de Cluj la Zakopane este unul indiscutabil, mai ales că acesta este al doilea an consecutiv când participăm. Produsele noastre au fost unanim apreciate atât de polonezi, cât şi de ceilalţi vizitatori străini, nu puţini fiind cei care au revenit special pentru acest târg la ediţia din acest an pentru a achiziţiona produse tradiţionale din zona Clujului”, a declarat Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter