Actualitate

Zilele Turzii costă 200.000 lei. VEZI ce artişti vor concerta!

Cargo, Ştefan Bănică jr., Desperado, Direcţia 5, Şuie Paparude sunt câteva din numele cunoscute care vor concerta la Zilele Turzii, care va avea loc vineri, 30 august.

Primăria din Turda se bazează anul acesta doar pe banii din bugetul local pentru organizarea Zilelor Turzii din cauză că sponsorii întârzie să apară. Autorităţile locale vor cheltui 200.000 lei pentru acest eveniment.  “Sper să nu avem deficienţe organizatorice, să oferim activităţi care să fie apreciate de participanţi. Toate contractele şi toate achiziţiile se fac în limita celor 30.000 de euro prevăzuţi de legislaţia în vigoare, ca şi limită maximă de achiziţie. Mai preconizăm între 800 milioane lei vechi şi un miliard lei vechi din chirii. Deocamdată nu avem nici o sponsorizare anunţată, ne bazăm doar pe contravaloarea chiriilor şi sume din bugetul local”, a declarat, astăzi, primarul Tudor Ştefănie.

Deschiderea oficială a Zilelor Turzii va avea loc în sala mare de şedinţe a Primăriei, la ora 10.00, iar de la ora 11.00, la Poarta Oraşului va fi primită delegaţia oficială urmată de o paradă a portului popular.


Numele noi apărute în programul organizatorilor sunt Cargo, Aminda& Hazard şi Pepe.

Cap de afiş al actualei ediţii a Zilelor oraşului rămâne Ştefan Bănică Jr. Vor mai concerta Desperado, Direcţia 5, Şuie Paparude, Adrian Sărmăşan dar şi numeroşi solişti de muzică populară.


Circulaţia prin centrul oraşului va fi blocată de la troiţa din faţa primăriei, până la statuia lui Avram Iancu, devierea acesteia urmând să se facă pe strada Raţiu- Bariţiu cu ieşire spre parcul din Turda Nouă.

Numărul autobuzelor care circulă în oraş va fi suplimentat în funcţie de fluxul populaţiei care va participa la activităţi.


Expo Flora are deja 70 de expozanţi, iar comercianţii au început să facă solicitări de închiriere a domeniului public.

abonare newsletter