Actualitate

Dublă CRIMĂ PASIONALĂ: Doi tineri au fost omorâţi cu un topor de un bărbat gelos

Un bărbat de 36 de ani din comuna Sânmihaiu de Câmpie, judeţul Bistriţa-Năsăud, şi-a ucis, sâmbătă dimineaţa, concubina şi pe amantul acesteia, după ce i-a surprins în pat când s-a întors de la muncă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, poliţia a fost alertată sâmbătă dimineaţa de o femeie din comună, care a anunţat că un bărbat îşi agresează soţia.

Din primele cercetări reiese faptul că agresorul, în momentul în care a ajuns acasă de la muncă, şi-a găsit concubina în vârstă de 28 de ani în pat cu un alt bărbat, de aceeaşi vârstă. Bărbatul de 36 de ani a pus mâna pe un topor şi i-a lovit pe cei doi, până i-a lăsat fără suflare, relatează Agerpres.


Agresorul a fugit de la locul faptei, însă poliţiştii au indicii despre locul în care s-ar afla şi îl caută la această oră, pentru a fi reţinut.

Poliţia a anunţat că a organizat filtre în judeţ şi pe raza judeţelor vecine, pentru a-l prinde pe suspect. Bărbatul pe care îl caută poliţiştii are 1.80-1.90 cm, în jur de 90 de kilograme, constituţie atletică, este şaten, tuns scurt, are ochii albaştri. Poartă un tricou de culoare neagră. Conform unui comunicat de presă emis de IPJ Bistriţa-Năsăud, este posibil ca suspectul să se deplaseze cu un scuter de culoare neagră.


Loviturile de topor l-au ucis iniţial numai pe amantul concubinei suspectului. Femeia a fost doar rănită şi a reuşit să fugă într-o casă vecină unde ar fi dat buzna cu toporul agresorul. Vecinii s-au speriat şi au fugit din casă, moment în care suspectul ar fi înjunghiat-o mortal pe tânăra de 26 de ani. După acest moment suspectul s-a urcat pe scuter şi a fugit de la locul faptei. Jurnaliştii de la bistriţeanul.ro au informat că femeia ucisă avea un copil de 1 ani şi 9 luni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter