Actualitate

ACCIDENT pe DN1 C: Un biciclist a DECEDAT

Un bărbat care se afla pe bicicletă a decedat, miercuri, în jurul prânzului, într-un accident de circulaţie petrecut pe DN1 C. Potrivit IPJ Cluj, biciclistul şi-a pierdut viaţa după ce a fost acroşat de un autoturism.

UPDATE 14:20: Biciclistul a decedat la spitalul din Dej

“Accidentul a vut loc în afara localităţii Buneşti la ora 12:41. Un biciclist a fost acroşat de de un autoturism. Bărbatul care se afla pe bicicletă a fost rănit grav şi a fost transportat de urgenţă la spital în Dej, dar a decedat la scurt timp. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate. Poliţiştii se află la faţa locului pentru a stabili exact cauzele accidentului”, a declarat Adnana Ilieş, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Potrivit poliţiştilor prezenţi la faţa locului, biciclistul, în vârstă de 58 de ani, circula pe directia Dej – Cluj-Napoca, iar la un moment dat s-a încadrat pentru a vira la stânga pe un drum secundar fără să se asigure. Şoferul unui autoturism care circula în spatele biciclistului nu a mai avut timp să frâneze şi l-a izbit din plin.


"R. Manase de 67 de ani din Gherla, în timp ce conducea un autoturism din direcţia Dej-Cluj-Napoca, a acroşat pe C. Teodor de 58 de ani care circula în aceeaşi direcţie de mers. Biciclistul a schimbat direcţia de mers fără să se asigure corespunzător, fiind lovit de autoturism. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a mai precizat Ilieş.

UPDATE 14:00: Traficul pe DN1C a fost reluat alternativ pe un singur sens

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe DN1C a fost reluată, pe un fir alternativ, în judeţul Cluj. Din pricina unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un biciclist, drumul a fost blocat la kilometrul 49+920 de metri, între localităţile Buneşti şi Nima.


În scurt timp, traficul va fi reluat în condiţii normale.

Un biciclist a DECEDAT pe DN1 C între localităţile clujene Buneşti şi Nima

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza unui accident în care au fost implicate un autoturism şi un biciclist, circulaţia rutieră pe DN1C este întreruptă pe ambele sensuri la kilometrul 49+920 de metri, între localităţile clujene Buneşti şi Nima. Potrivit primelor date, persoana aflată pe bicicletă a decedat.

abonare newsletter