Actualitate

Noi mesaje între Corina Creţu şi Colin Powell: “Nici măcar o noapte nu merit din punctul tău de vedere?”

O nouă serie de mesaje între europarlamentarul PSD Corina Creţu şi fostul secretar de stat al SUA au apărut pe internet. În ele parlamentarul român vorbeşte despre sentimentele ei faţă de diplomatul american care însă rareori îi răspunde mesajelor.

"10 - 15 ani de iubire... intensa iubire... Tu ai fost cea mai mare iubire a vietii mele, insa am gasit in sfarsit o iubire realistica", scrie europarlamentarul PSD, într-unul din e-mailuri, potrivit Ziare.com.

“Vreme bună să te facă să vii..." este un alt mesaj la care Colin Powell răspunde: "Tu şi vremea puteţi face ca asta să se întample".


De asemenea, simţindu-se singură, în ajunul Zilei Îndrăgostiţilor, în 2011, Corina Creţu îi scrie: "Beau un pahar de vin cu mine, aşa cum obişnuiai să-mi zici (...). Nici măcar o noapte nu merit din punctul tău de vedere? Până la ce punct vrei să mă vezi distrusă complet? Nu e cinstit, Colin, tu nu eşti drept".

Un alt mesaj ce oglindeşte furia europarlamentarului român, dupa ce Powell nu ar fi venit să o întâlnească, în 2011, la Bruxelles sună în felul următor: "Îmi pare rău că mă vezi ca pe o ameninţare la adresa ta sau ca pe cineva periculos, de care trebuie să stai departe. Nimeni nu spune nimic legat de pat, vreau doar să te vad, nimic mai mult", scrie Corina Creţu.


După ce corespondenţa celor doi a apărut pe internet, într-o ieşire publica, Colin Powell, căsătorit de 50 de ani,  a spus despre schimbul de mesaje cu europarlamentarul roman următoarele: "În timp, emailurile au căpătat o natură foarte personală, însă nu a rezultat o aventură. Emailurile de acel tip s-au terminat în urmă cu câţiva ani. Nu a fost nicio aventura atunci şi nu e nici acum", susţine fostul secretar de stat al SUA.

Ultimele Stiri
abonare newsletter