Actualitate

Luptătorul de K1 Răzvan Benche, arestat preventiv în dosarul Scutului Negru de la Cluj

Printre persoanele reţinute de poliţiştii clujeni pentru că au agresat trei persoane într-un club din centrul muncipiului Cluj-Napoca se află şi celebrul luptător de K1 Răzvan Benche.

Luptătorul de K1 Răzvan Benche este suspectat că l-a zdrobit în bătaie pe un tânăr din Cluj. În acest dosar au fost reţinuţi zece luptători de la firma de pază Scutul Negru din Cluj Napoca, potrivit evz.ro.

Membrii echipei de intervenţie de la Scutul Negru sunt acuzaţi că şi-au făcut singuri dreptate şi au bătut cu bestialitate mai mulţi tineri din judeţul Cluj. Faptele au fost sesizate la IPJ Cluj. Poliţiştii susţin că bătăuşii au fost coordonaţi de către luptătorul de K1 Răzvan Benche, potrivit evz.ro.


Potrivit sursei citate, Răzvan Benche figurează ca angajat la firma de pază Scutul Negru, deşi este recidivist, fiind încarcerat după ce a fost condamnat definitiv pentru tâlhărie. Când a ieşit din închisoare, Benche s-a angajat la firma de pază, deşi, potrivit legii, nu putea fi angajat în funcţia de agent de pază deoarece avea cazier.

Ultimele Stiri
abonare newsletter