Actualitate

ACCIDENT DE AUTOBUZ în Thailanda: Cel puţin 19 persoane au murit

Cel puţin 19 persoane au murit, marţi dimineaţa, în Thailanda, când un aubuz a intrat în coliziune cu un camion, după care a luat foc, au anunţat surse oficiale.

Cel puţin 19 persoane au murit, marţi dimineaţa, în Thailanda, când un aubuz a intrat în coliziune cu un camion Cel puţin 19 persoane au murit, marţi dimineaţa, în Thailanda, când un aubuz a intrat în coliziune cu un camion

Autobuzul cu două nivele se deplasa între capitala Bangkok şi provincia Roi Et (nord-est). Acesta a luat foc imediat după impact, la ora 04.25 (00.25 ora României), potrivit Mediafax.

Imaginile difuzate de televiziunea thailandeză arătau, marţi, rămăşiţele autobuzului carbonizate.


"În total, au murit 19 persoane", dintre care 18 pe loc, a anunţat un oficial din cadrul Institutului naţional de urgenţe din capitală.

Poliţia provinciei Saraburi a anunţat că analizează cauzele accidentului.


Şoferul camionului, care transporta ciment, a fost arestat. Se pare că acesta a pierdut controlul vehiculului.

"Camionul a traversat calea ferată în sens invers şi a lovit autobuzul", a declarat colonelul de poliţie Assavathep Janthanari, precizând că în coliziune a fost implicată şi o camionetă.


Numărul pasagerilor din autobuz nu a fost precizat. Dar Witthichart Kallayanamitr, directorul companiei Ministerului Transporturilor care deţine autobuzul, a declarat că acesta avea capacitatea maximă de 32 de locuri.

 

Etichete: thailanda
abonare newsletter