Actualitate

Paszkany și iubita sa au făcut primele dezvăluiri despre povestea lor de dragoste

Într-un interviu acordat revistei OK!, patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany (42 de ani), a vorbit despre frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește de cinci ani, alături de iubita sa, Anamaria Feher (23 de ani).

Arpad Paszkany și Anamaria Feher sunt de cinci ani împreună. Sursa foto: realitatea.net Arpad Paszkany și Anamaria Feher sunt de cinci ani împreună. Sursa foto: realitatea.net

"Când cunoşti o persoană care îţi place, se produce un flash. Dacă flash-ul, dacă fluturii în stomac nu dispar după două săptămâni, îţi mai dai şase luni în care să te convingi că e ceva sudat, nu e ceva trecător. Dacă flash-ul meu se tot activează de cinci ani şi mă simt fericit, liniştit şi împlinit, înseamnă că am ales bine", a declarat Paszkany, patronul lui CFR Cluj, în interviul acordat revistei OK!, citată de Click.

Anamaria Feher, iubita patronului echipei clujene, a povestit cum s-au cunoscut: "M-am îndrăgostit la prima vedere. Nu-mi puteam lua ochii de la privirea lui. Mă capta. Eu dansam în baletul Andrei când ne-am cunoscut. M-a văzut prima oară în august 2007, la un concert al ei, susţinut cu ocazia centenarului CFR-ului. Un an mai târziu, ne-am întâlnit în clubul Obsession, la un concert Chris Willis. A realizat că mă mai văzuse, eu am fost şocată, nu-mi venea să cred că m-a remarcat, noi neavând, practic, nici un contact de la Teatrul Naţional. M-a întrebat dacă pot să-i dau numărul de telefon şi i l-am dat, convinsă fiind că n-o să mă sune".


Telefonul a venit două săptămâni mai târziu, surprinzând-o pe Anamaria în tramvai. "Eram în tramvai, veneam de la cursuri spre casă. Tramvaiul fiind zgomotos, am început să urlu fără să-mi dau seama, să fiu sigură că mă aude. Ne-am văzut într-o după-amiază de joi şi am stat la poveşti până a doua zi dimineaţa. Era diferit de toţi bărbaţii pe care-i cunoscusem până atunci. Eu întotdeauna mi-am dorit pe cineva mai matur, care să înţeleagă ce-mi doresc de la viaţă, ce-mi doresc de la un cuplu şi ce-mi doresc de la o profesie. Am găsit toată înţelegerea din lume la el din prima clipă. E confidentul meu numărul unu. E bărbatul ideal".

"Nu aş schimba nimic la ea. E ambiţioasă, dar exact cât trebuie, nu excesiv. Orice neajuns ar apărea în relaţia noastră îl dezbatem imediat, găsim întotdeauna variantă de mijloc, ca să nu ajungem să ne certăm. Nu ştim să ne certăm. Niciodată nu am plecat la culcare certaţi", a spus şi Paszkany


Chiar dacă sunt împreună de cinci ani, cei doi nu au încă planuri de căsătorie, aşa cum recunoaşte Anamaria: "Dacă te referi la inel, logodnă, căsătorie, nu ne batem capul cu asta. Deocamdată, suntem amândoi de părere că ne e foarte bine aşa".

Etichete: arpad paszkany
Ultimele Stiri
abonare newsletter