Actualitate

Boc mai speră că va primi bani de la Ministerul Dezvoltării pentru bazinul de polo

După ce ieri primarul Emil Boc a anunțat că va face o bază sportivă în locul bazinului de polo, astăzi s-a răzgândit și mai speră totuși că Ministerul Dezvoltării va aloca bani pentru acest obiectiv, măcar anul viitor.

Proiectul de hotărâre privind revocarea hotărârii care prevede realizarea unui bazin de polo în cartierul Gheorgheni a fost retras de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de astăzi, în urma propunerii primarului Emil Boc. “Vrem să primim totuși o certificare de la Ministerul Dezvoltării dacă într-adevăr nu vom primi bani pentru bazinul de polo. Am primit răspuns că pentru anul 2013 nu sunt fonduri, dar nu ni s-a spus dacă nici pentru anul 2014 nu vor fi fonduri. În urma solicitărilor noastre ni s-a spus în mod repetat că nu sunt fonduri, dar vrem să știm exact dacă nu vor fi bani nici în 2014”, a declarat Boc.

Primăria Cluj-Napoca a renunțat deocamdată la construirea bazinului de polo din cauza lipsei de fonduri după ce Ministerul Dezvoltării a anunțat că pentru anul acesta nu mai sunt bani pentru acest obiectiv.


Miercuri, primarul a declarat că va lua în calcul realizarea unei baze sportive din fondurile bugetului local.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter