Actualitate

BAC 2013: Subiecte uşoare şi la ultima probă scrisă! VEZI ce spun elevii clujeni

Elevii clujeni se aşteaptă să obţină note mari şi la ultima probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat, subiectele primite au fost din toată materia, la un nivel potrivit pentru orice nivel de pregătire.

Proba la alegere a profilului şi specializării a fost ultima din cadrul bacalaureatului din acest an. Elevii au ales materii precum geografie, logică sau biologie. La fel ca şi la celelalte probe, absolvenţii de liceu din Cluj au fost mulţumiţi de subiectele primite şi spun că au fost uşoare, la fel ca şi la celelalte probe. “Eu am ales logica şi ne-a dat propoziţii categorice, silogism, exact ceea ne aşteptam şi din ce ne-am pregătit”, afirmă Oana Toşa de la Colegiul Naţional George Coşbuc Cluj-Napoca.

O altă elevă care a dat proba din biologie spune că a fost uşor, iar subiectele au vizat toată materia. “A fost uşor, m-am descurcat. Ne-a dat din toate capitolele câte puţin şi cum dau la Medicină m-am descurcat”, menţionează Roxana Ilea de la Colegiul Naţional Emil Racoviţă.


Elevii clujeni consideră că s-au descurcat foarte bine şi pentru că s-au pregătit foarte bine. “A fost ok, dar noi am fost oricum pregătiţi bine de la şcoală şi ne-am descurcat. Eu am dat din biologie, clasa a XI-a şi a XII-a. Au fost foarte multe subiecte din genetică, probleme cu sânge, a fost toată materia cum era şi de aşteptat să fie. Nivelul a fost mediu şi cred că a fost în regulă pentru toată lumea”, spune Maria.

Rezultatele se vor afişa în 8 iulie, până la ora 12.00, iar contestaţiile se depun în aceeaşi zi, până la ora 16.00. După rezolvarea constestaţiilor, se vor afişa rezultatele finale, în data de 12 iulie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter