Actualitate

Apple ar putea lansa în următorul an modele mai ieftine ale iPhone, precum şi variante cu ecrane mai mari

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/12/apple-iphone-5-vs.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Compania americană Apple ar putea lansa în următorul an modele mai ieftine ale iPhone, precum şi variante cu ecrane mai mari. Gama de culori în care sunt disponibile produsele urmând de asemenea să fie mai variată, urmând astfel exemplul rivalilor Samsung Electronic, potrivit Mediafax.ro. </strong></p>

 


Astfel, compania analizează oportunitatea introducerii în 2014 a cel puţin două telefoane iPhone cu ecrane mai mari, de 4,7 inci şi 5,7 inci, faţă de 4 inci pentru iPhone 5, au afirmat sursele citate, printre care se numără persoane apropiate furnizorilor de electronice din Asia.

Potrivit surselor, Apple a abordat ideea ecranelor mai mari în relaţia cu furnizorii, însă nu este clar dacă se va ajunge la produse finite.


"Schimbă constant specificaţiile produselor, aproape până în ultimul moment, aşadar nu poţi fi niciodată sigur care este prototipul final", a afirmat o persoană implicată direct în discuţii.

Deciziile sunt discutate în această perioadă de conducerea Apple.


Apple ar urma astfel exemplul sud-coreenilor de la Samsung Electronics, a căror strategie a fost încă de la început aglomerarea pieţei cu smartphone-uri în fiecare categorie de preţ şi de mărime, cu o gamă variată de designuri.

Reprezenanţii Apple au refuzat să comenteze informaţiile.

abonare newsletter