Actualitate

Mandat special pentru AGA la Asociaţia Şoimul Arieş

<p><strong>Consilierii turdeni sunt aşteptaţi să se pună de acord astăzi asupra proiectului ce prevede acordarea unui mandat special reprezentantului Consiliului Local al Municipiului Turda în Adunarea Generală a Asociaţilor la Asociaţia Şoimul Arieş, în vederea exercitării drepturilor de asociat.

Proiectul a fost iniţiat de consilierii Roş Nicolae şi Crişan Rozalia şi îl are drept beneficiar pe liderul USL din Consiliul Local, Matei Cristian, acesta urmând să fie desemnat drept reprezentantul forului deliberativ în AGA.

Matei va fi împuternicit cu drept de vot în cadrul Adunării Generale Ordinare a Asociaţilor ce va avea loc în data de 29 mai 2013 de la ora 10. Ordinea de zi a şedinţei respective prevede aprobarea bilanţului Ocolului Silvic Valea Ierii pe anul 2012, dar şi a bilanţului Asociaţiei Şoimul Arieş pe anul trecut.


Aprobarea unui acord de parteneriat între Universitatea Tehnică din Cluj şi Ocolul Silvic din Valea Ierii; luarea în discuţie a cererilor de plecare din Asociaţia Şoimul Arieş a Comunelor Săvădisla, Lupşa şi Ocoliş; alegerea unui vicepreşedinte al Consiliului director în urma retragerii comunei Săvădisla din Asociaţia Şoimul Arieş sunt alte subiecte aflate pe ordinea de zi a şedinţei.

Reamintim că în luna aprilie, primarul Tudor Ştefănie a fost revocat din Adunările Generale ale asociaţiilor Apa Văii Arieşului şi Şoimu Arieş.


În replică primarul Tudor Ştefănie susţine că decizia este eronată şi ilegală.

Edilul şef a solicitat Instituţiei Prefectului să se autosesizeze şi să anuleze Hotărârile de Consiliu Local luate în cadrul şedinţei extraordinare respective.

Ultimele Stiri
abonare newsletter