Actualitate

Cei mai buni la Cupa Îndrăgostiţilor

<p><img class="caption" src="documente/stories/02_februarie/21_ziua/cupa-raliu.jpg" border="0" alt="Cupa îndrăgostiţilor" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Filiala Cluj a Automobil Clubul Român a organizat sâmbăta aceasta cea de-a VII-a ediţie a Cupei Îndrăgostiţilor.</p> <p>Concursul auto a avut loc pe cartodromul din cartierul Gheorgheni şi a reprezentat prima etapă a Campionatului Judeţean de Automobilism. La start s-au aliniat 37 de piloţi, care au parcurs de două ori câte 4 ture de circuit, câstigătorii fiind desemnaţi în funcţie de cel mai bun timp obţinut în oricare din cele două manşe. Din concurs nu au lipsit abandonurile tehnice şi ieşirile în decor, dar din fericire acestea s-au soldat doar cu mici zgârieturi ale caroseriilor.</p>

Printre participanţi s-a numărat şi Rus Ildiko, ea fiind singurul pilot de sex feminim înscris în concurs. Rus Ildiko a obţinut rezultate foarte bune, devansându-i pe mulţi dintre piloţii bărbaţi de la grupa în care a fost înscrisă. Pentru curajul şi determinarea sa, i-a fost decernat premiul “Omul cursei”.

Cel mai bun timp a fost realizat de Florin Crişan, pilot licenţiat şi activ în Campionatul Naţional de Raliuri, care a evoluat pe un Subaru Impreza. “Cu toate că maşina avea volanul pe dreapta, Florin a reuşit să parcurgă cel mai rapid traseul, în acelaşi timp oferind un spectacol de derapaje controlate pe viraje”, au declarat organizatorii.


Clasamentul general

Florin Crişan: Subaru Impreza

Bogdan Cornea: Ford Ka


Sebastian Geoarsă: Dacia Logan

Ultimele Stiri
abonare newsletter