Actualitate

Caravana Blood Network e în Cluj sâmbătă și duminică! Donează sânge și intră gratis la UNTOLD sau Neversea.

Caravana Blood Network a ajuns în Cluj-Napoca în acest weekend. Dacă donezi sânge, sâmbătă sau duminică, primești un bilet gratis de o zi la festivalurile UNTOLD sau Neversea.

Caravana mobilă Blood Network în parcare la Kaufland Mărăști | Foto: Aurel-Constantin Bîrliba – monitorulcj.ro Caravana mobilă Blood Network în parcare la Kaufland Mărăști | Foto: Aurel-Constantin Bîrliba – monitorulcj.ro

 

 


Caravana Blood Network a ajuns în Cluj-Napoca în acest weekend. 

 


Cei care donează sânge la caravana mobilă sâmbătă, 29 iunie, și duminică, 30 iunie, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu pe reteaua.sieudonez.ro, primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2024.

În acest weekend, 29-30 iunie, caravana Blood Network a ajuns în Cluj-Napoca în parcarea Kaufland Mărăști, str. Fabricii 12


Poţi dona sânge şi în Centrele de Transfuzii

Cei care aleg să doneze sânge în Centrele de Transfuzii trebuie să acceseze site-ul untold.com  sau  neversea.com, pentru a completa formularul de înscriere, să atașeze o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

Caravana mobilă Blood Network în parcare la Kaufland Mărăști | Foto: Aurel-Constantin Bîrliba – monitorulcj.ro

Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri: Pentru UNTOLD și pentru Neversea.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Caravana BLOOD NETWORK ajunge la Cluj. Oamenii pot dona sânge pentru un bilet gratuit la UNTOLD sau Neversea.

Abonamente gratuite la UNTOLD și Neversea pentru studenții care termină sesiunea cu 10! Reducere pentru cei care trec toate examenele.

Ultimele Stiri
abonare newsletter