Actualitate

Simona Halep a ajuns la Cluj pentru Sports Festival. Emil Boc: „Bine ai revenit acasă”

Simona Halep va evolua alături de Andre Agassi și Steffi Graf într-un meci demonstrativ în cadrul Sports Festival 2024. Halep a fost întâmpinată de primarul Emil Boc pe Aeroportul Cluj.

Simona Halep a ajuns vineri după-amiază la Cluj, unde sâmbătă, de la 18:00, în BT Arena, va fi protagonista unui meci de gală | Foto: Emil Boc - Facebook Simona Halep a ajuns vineri după-amiază la Cluj, unde sâmbătă, de la 18:00, în BT Arena, va fi protagonista unui meci de gală | Foto: Emil Boc - Facebook

 

 


Simona Halep a ajuns vineri după-amiază la Cluj, unde sâmbătă, de la 18:00, în BT Arena, va fi protagonista unui meci de gală. 

 


Dubla campioană de Grand Slam va face pereche cu Andrei Pavel, iar cei doi constănțeni vor înfrunta în partida de gală, LIVE pe Pro Arena și VOYO, dublul Steffi Graf - Andre Agassi.

Halep a fost întâmpinată de primarul Emil Boc pe Aeroportul Cluj.


„Bine ai revenit, acasă, la Cluj, Simona Halep! I-am urat bun venit marei noastre campioane, Simona Halep, cu ocazia SportsFestival care se desfășoară în perioada aceasta la Cluj-Napoca. Clujul și clujenii te au în suflet întotdeauna!”, a transmis Emil Boc. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vești proaste pentru Simona Halep. Ratează Jocurile Olimpice de la Paris.

Simona Halep, în primul tur la Trophée Clarins de la Paris, împotriva sportivei americane McCartney Kessler

abonare newsletter