Actualitate

Explozie urmată de un incendiu la o casă din Fizeșu Gherlii. Un bărbat a suferit arsuri.

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, vineri, în comuna Fizeșu Gherlii, județul Cluj. Un bărbat a suferit arsuri.

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, vineri, în comuna Fizeșu Gherlii, județul Cluj. Un bărbat a suferit arsuri| Foto: depositphotos.com O explozie urmată de un incendiu a avut loc, vineri, în comuna Fizeșu Gherlii, județul Cluj. Un bărbat a suferit arsuri| Foto: depositphotos.com

 

 


O explozie urmată de un incendiu a avut loc, vineri, în comuna Fizeșu Gherlii, județul Cluj. 

 


Potrivit ISU Cluj, un bărbat a suferit arsuri pe mare suprafață din corp.

„Pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Gherla și a Detașamentului Dej au fost alertați de puține momente cu privire la o solicitare care a anunțat o posibilă explozie, într-o casă de locuit, din localitatea Bonț, comuna Fizeșu Gherlii. La fața locului au fost trimise două autospeciale pentru stingerea incendiilor din cadrul Punctului de Lucru Gherla și a Detașamentului Dej.
Echipajele operative au lichidat imediat incendiul, iar un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani a primit primul ajutor calificat la fața locului. Conform primei evaluări acesta prezenta arsuri pe o mare suprafață din corp.
Intervenția este în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Update, ora 17:24

„Bărbatul este în stare de conștiență, a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD pentru transportul acestuia la spital”, a adăugat ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Explozie urmată de incendiu la un magazin Dedeman din Botoșani. A fost activat Planul Roșu. VIDEO

Explozie într-un bloc din Gherla. Locatarii au fost evacuați.

abonare newsletter