Actualitate

De ce oamenii nu zâmbeau niciodată în fotografii, în urmă cu 100 de ani. Care e motivul bizar

Te-ai întrebat vreodată de ce oamenii nu zâmbeau în fotografii, acum 100 de ani? Motivele, deși simple și logice, te vor pune pe gânduri.

Dacă ai privit vreodată o fotografie veche, probabil ai observat că nimeni nu pare să zâmbească în ele. Te-ai întrebat vreodată care este motivul? Dacă ai privit vreodată o fotografie veche, probabil ai observat că nimeni nu pare să zâmbească în ele. Te-ai întrebat vreodată care este motivul?

 

 


Dacă ai privit vreodată o fotografie veche, probabil ai observat că nimeni nu pare să zâmbească în ele. Te-ai întrebat vreodată care este motivul?

 


De ce nu zâmbeau oamenii în fotografii

Acum mai bine de 100 de ani, vremurile erau grele și nu erau prea multe motive de bucurie. Banii erau puțini, nu existau tratamentele care există acum, iar conflictele amenințau pacea și liniștea famililor obișnuite.

Există însă motive întemeiate pentru care oamenii refuzau să arate vreo urmă de fericire în poze. Motivele au fost explicate pe scurt de TikToker-ul Dylan Page. Într-un video scurt, internautul a explicat câteva dintre motivele pentru care zâmbetul lipsea de pe chipul oamenilor din fotografii.


Vezi AICI care sunt acestea.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ziua Națională a Cireșelor. Câte cireșe poți mânca pe zi? Tot ce trebuie să știi despre acest fruct delicios și benefic

Sarea celtică și beneficiile ei. De ce să o introduci în dieta ta?

Ultimele Stiri
abonare newsletter