Actualitate

Tânăr arestat după ce a făcut dezastru într-o biserică din Mintiu Gherlii! A furat mai multe bunuri.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost arestat după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o biserică, în Mintiu Gherlii.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost arestat după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o biserică, în Mintiu Gherlii/ Foto: Depositphotos.com Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost arestat după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o biserică, în Mintiu Gherlii/ Foto: Depositphotos.com

 

 


Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost arestat după ce ar fi furat mai multe bunuri dintr-o biserică, în Mintiu Gherlii.

 


Acesta a intrat în biserică în toiul nopții.

„La data de 27 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au dispus măsură reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 23 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.


În fapt, la data de 25 mai a.c., în jurul orei 09.00, Poliția municipiului Gherla a fost sesizată despre faptul că, în cursul nopții de 24/25 mai a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns într-un lăcaș de cult din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Activitățile investigativ-operative derulate de polițiști au condus la identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei.


Astfel, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior Judecătoria Gherla a admis propunerea de arestare preventivă, pe numele acestuia fiind emis mandatul de 30 de zile”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un hoț a adormit în timp ce jefuia un apartament, chiar în patul proprietarilor

Bătrân amenințat și tâlhărit în Poieni. Hoții, reținuți de polițiști.

abonare newsletter