Actualitate

AȚI VĂZUT-O? Minoră de 16 ani, dată dispărută. A plecat voluntar de pe strada General Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca şi nu s-a mai întors./ UPDATE: A fost găsită

O minoră de 16 ani din municipiul Cluj-Napoca a plecat duminică, 26 mai, în jurul orei 18:00, de pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, iar până în prezent nu a revenit.

Minoră din Cluj-Napoca, dată dispărută. Sursa foto: IPJ Cluj Minoră din Cluj-Napoca, dată dispărută. Sursa foto: IPJ Cluj

 

 


O adolescentă de 16 ani a fost dată dispărută. Ea a plecat în ziua de 26 mai de pe strada General Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca şi nu a mai revenit până în prezent. 

 


„La data de 27 mai a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că numita STANCSUY BOGDANA, în vârstă de 16 de ani, a plecat la data de 26 mai a.c., în jurul orei 18.00, de pe strada Eremia Grigorescu din municipiu, iar până în prezent nu a revenit”, precizează IPJ Cluj.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.65 m, greutate aproximativă 50 de kg, păr șaten. 


La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu blugi negri, tricou bej și pantofi sport albi.

„Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acesta sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112!”, a mai transmis IPJ Cluj.


Update, ora 22:02

Minora a fost găsită.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

L-AȚI VĂZUT? Minor de 13 ani din Cluj-Napoca, dat dispărut. A plecat voluntar de acasă și nu s-a mai întors/UPDATE: A fost găsit.

abonare newsletter