Actualitate

Cer senin și vreme frumoasă, cu maxime de 29 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Temperaturi în creștere și vreme frumoasă pe final de săptămână. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru duminică, 26 mai/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru duminică, 26 mai/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Duminică, 26 mai, vremea se va menţine călduroasă în cea mai mare parte a țării, cu un cer preponderent senin și doar izolat se vor înregistra ploi de scurtă durată în zonele montane. 

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 - 29 de grade Celsius, iar cele minime între 6 - 16 grade Celsius, iar cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în a doua parte a zilei, în zonele montane, unde izolat vor fi precipitații, posibil însoţite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului, în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea.


În Cluj, vremea va fi frumoasă, cu temperaturi în creștere și un cer mai mult senin, cu înnorări temporare după-amiaza, mai ales în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.

Săptămâna viitoare vine cu instabilitate atmosferică accentuată, astfel că temperaturile vor alterna de la o zi la alta, iar cerul senin va face loc, luni, înnorărilor, cu șanse crescute de averse și ploi. Marți și miercuri vremea se încălzește iarăși, pentru a face loc în a doua parte a săptămânii ploilor și vijeliilor. Maximele termice înregistrate în zilele următoare se vor situa între 26-28 de grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenționare meteo! Cod galben de ploi și vijelii în zona montană a Clujului. Vânt puternic cu rafale de până la 65 de km/h.

Ultimele Stiri
abonare newsletter