Actualitate

Incendiu violent pe strada Herculane. Două garaje au fost cuprinse de flăcări.

Două garaje de pe strada Herculane din municipiul Cluj-Napoca au luat foc. Pompierii au intervenit de urgență.

Garaje cuprinse de flăcări pe strada Herculane/Foto: ISU Cluj Garaje cuprinse de flăcări pe strada Herculane/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii clujeni au intervenit, sâmbătă, pentru stingerea flăcărilor care, de la vegetația uscată aprinsă pentru igienizare, s-au extins la două garaje de pe strada Herculane din municipiul Cluj-Napoca.

 


La fața locului au acționat două autospeciale pentru stingerea incendiilor.

CITEȘTE ȘI: 
Incendiu de vegetație, extins la conductele de termoficare, pe strada Fabricii! FOTO

„Incendiul este localizat, nu este pericol de extindere, se lucrează pentru lichidarea acestuia. Nu sunt înregistrate persoane care să solicite consult medical”, transmite ISU Cluj. 


Incendiu de vegetație extins în zona garajelor de pe strada Herculane/Foto: ISU Cluj

Conform primei evaluări, nu sunt autoturisme în interiorul garajelor, unul este cu diverse bunuri, iar în cel de-al doilea se afla un motoscuter. 

În februarie 2024, un incendiu de vegetație s-a extins la conductele de termoficare de pe strada Fabricii. Luna trecută a fost înregistrat un alt caz îngrijorător, în urma unui incendiu de vegetație extins la litiera pădurii din vecinătatea drumului Sfântul Ioan. Mirosul puternic de fum a fost resimțit în oraș, iar pompierii au reușit să lichideze focarele ascunse după mai multe ore de intervenție. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Incendiu de vegetație în apropiere de Drumul Sf. Ioan. Pompierii intervin cu forțe sporite. Miros puternic de fum resimțit în oraș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter