Actualitate

Visezi să-ți petreci întreaga zi relaxându-te în apă și să fii plătit pentru asta? 100.000 de dolari pe an

Oportunitatea de vis ar putea deveni realitate pentru un influencer norocos. O companie furnizoare de piscine este în căutarea unui creator de conținut care să ofere recenzii despre produselor sale. Job-ul e plătit cu 100.000 dolari.

Vara perfecta. Salariu de 100.000 de dolari pentru a te relaxa și a te filma înotând în piscine. Foto: pexels.com Vara perfecta. Salariu de 100.000 de dolari pentru a te relaxa și a te filma înotând în piscine. Foto: pexels.com

 

 


În era digitală în care trăim, influencerii sunt considerați experții ai marketingului, datorită înțelegerii tehnicilor de promovare și vânzării eficiente.

 


Slujba oferită este cu adevărat unică în felul ei. Swimply, supranumită și „AirBnb-ul piscinelor", caută un „ofițer șef al piscinelor". 

Sarcina influencer-ului va fi să se filmeze înotând în piscinele companiei, să editeze și să monteze videoclipurile. Obiectivul final este de a genera un engagement maxim pe internet.


Fii plătit să te relaxezi! Companie de piscine caută influencer pentru a testa produsele sale. Salariu de 100.000 dolari

Pentru a deveni influencer de piscine, candidații trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani. 

CITEȘTE ȘI:
Vlad, tânărul care a părăsit Danemarca pentru a trăi în Cluj. De ce a renunțat la „cea mai fericită țară din lume” și care a fost „calculul” din spatele deciziei?

Următorul pas este să realizeze o recenzie la una dintre piscinele companiei. Videoclipurile trebuie postate pe rețelele sociale până pe 15 iunie.


Care este recompensa pentru această muncă de vis?

La fel de specială ca și slujba în sine, remunerația este pe măsură. Influencerii de piscine vor beneficia de un salariu de bază de 50.000 de dolari pe an.

Câștigă 100.000 dolari pe an testând piscine! O companie lansează o ofertă de job unică pentru influenceri

Dacă reușesc să genereze engagement puternic pe internet prin like-uri și vizualizări, pot primi bonusuri de performanță de până la 50.000 de dolari suplimentari. Această oportunitate pare perfectă pentru sezonul cald care se anunță a fi extrem de călduros.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sondaj. După ce criterii își aleg tinerii din Generația Z joburile? Peste 50% dintre ei aleg să devină freelanceri.

Ultimele Stiri
abonare newsletter