Actualitate

Accident în comuna Negreni, județul Cluj. Patru persoane au fost rănite.

Un accident rutier a avut loc, joi, pe DN 1, în zona localităţii Negreni, între un autocamion şi un microbuz, iar patru persoane au fost rănite.

Accident în comuna Negreni, județul Cluj. Patru persoane au fost rănite.  Sursă foto: Depositphotos.com Accident în comuna Negreni, județul Cluj. Patru persoane au fost rănite. Sursă foto: Depositphotos.com

 

 


La data de 23 mai, în jurul orei 14.00, a fost înregistrat un eveniment rutier pe DN1 E60, în localitatea Negreni.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat, de 46 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se afla la volanul unui ansamblu de vehicul, format din cap tractor și semiremorcă, în timp ce se îndrepta spre Cluj-Napoca ar fi acroșat un  alt ansamblu de vehicule, format dintr-un microbuz și o remorcă, condus din sensul opus de un bărbat de 50 de ani. 


Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a patru persoane din microbuz. Traficul rutier s-a desfășurat alternativ, pe un singur sens, iar reluarea normală a circulației s-a reluat în 45 de minute. 

„În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier în Gheorgheni. Două persoane, dintre care una minoră, transportate la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter