Actualitate

Accident rutier în Gheorgheni. Două persoane, dintre care una minoră, transportate la spital.

Mai multe mașini au fost avariate, joi, în urma unui accident rutier produs în cartierul Gheorgheni. O femeie și un copil minor au fost transportați la spital.

Accident rutier în Gheorgheni. A intervenit descarcerarea/Foto: monitorulcj.ro Accident rutier în Gheorgheni. A intervenit descarcerarea/Foto: monitorulcj.ro

 

La fața locului au intervenit pompierii clujeni și un echipaj de Poliție. 


Două autoturisme au fost avariate în urma impactului, iar o altă mașină a fost avariată din cauza unui copac care a fost doborât la pământ, pe strada Ioan Budai Deleanu din cartierul Gheorgheni. 

Accident rutier în cartierul Gheorgheni/Foto: monitorulcj.ro

Pompierii au intervenit cu un echipaj de descarcerare. 


„La fața locului s-au deplasat o autospecială și un echipaj SAJ, unde au găsit trei autoturisme avariate fără ocupanți în acestea. Două persoane au fost consultate de către echipajul SAJ, respectiv o femeie și o minoră de 12 ani, care au fost transportate ulterior la spital”, potrivit ISU Cluj. Conform primelor evaluări acestea prezentau afecțiuni ușoare.

În cauză se fac cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier. 


UPDATE 12.30: Potrivit Poliției, în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme. 
„Un conducator auto care circula pe strada Ioan Budai Deleanu nu ar fi acordat prioritate unui autoturism condus pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea. După coliziune, unul dintre vehicule a intrat in coliziune cu un alt auto aflat în circulație, iar celălalt autoturism implicat inițial în impact a fost proiectat într-un gard”, informează IPJ Cluj, la solicitarea monitorulcj.ro 
Conducatorii au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei persoane, printre care un copil de patru ani, rănite în urma unui accident rutier, în Gherla. Victimele, transportate la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter