Actualitate

Vreme instabilă. Cod Galben de ploi și vânt. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vremea se menține instabilă, cu maxime de 29 de grade în sudul țării, însă cu temperaturi mai reduse și ploi în restul teritoriului. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru joi, 23 mai/Foto: pixabay.com Prognoza meteo pentru joi, 23 mai/Foto: pixabay.com

 

 


Joi, 23 mai, în zona de vest a țării vremea devine mai răcoroasă și este marcată de instabilitate atmosferică și ploi, potrivit avertizării meteo publicate miercuri de meteorologi. 

Astfel, în nord-vestul și sud-vestul țării pe parcursul zilei vor fi înnorări persistente, averse şi descãrcãri electrice, iar pe alocuri se vor acumula cantitãţi importante de apã şi, posibil, va cãdea grindinã. În sudul țării maximele termice vor ajunge la 29 de grade, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări accentuate în vestul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 29 de grade Celsius, iar minimele zilei se vor situa între 5 și 15 grade Celsius. 


În zona Transilvaniei temperaturile scad simțitor, astfel dacă miercuri erau înregistrate 27-28 de grade, joi maximele vor ajunge la 22-23 de grade Celsius, iar ploile, temporar și cu caracter torențial, sunt așteptate pe tot parcursul zilei. 

În Cluj, vremea va fi plăcută, dar mai răcoroasă, cu un cer mai mult înnorat și cu șanse mari de precipitații, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius.


CITEȘTE ȘI: 
Avertizare meteo! Cod galben de ploi torențiale în Cluj!

Anterior, meteorologii au emis un Cod Galben de ploi torențiale pentru județul Cluj și alte zone din vestul țării.  

sursa: ANM

De vineri, temperaturile cresc iar vremea devine plăcută, cu un cer mai mult senin și înnorări temporare, iar maximele termice vor ajunge în weekend la 26 de grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cod Galben de viituri pe râurile din Cluj și alte județe din țară

Ultimele Stiri
abonare newsletter