Timp Liber

Avertizare meteo! Cod galben de ploi torențiale în Cluj!

Pe tot parcursul zilei de miercuri, în sudul și centrul țării, dar şi pe arii restrânse în rest, cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice.

Avertizare meteo! Cod galben de ploi torențiale în Cluj! Avertizare meteo! Cod galben de ploi torențiale în Cluj!

 

 


Pe tot parcursul zilei de miercuri, 22 mai, începând cu ora 10 și până joi, 23 mai, ora 10, în sudul și centrul țării, dar şi pe arii restrânse în rest, cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice. 

    În Banat, Oltenia, Maramureș, vestul Transilvaniei și al Munteniei, precum și în zona Carpaților Occidentali, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 25...30 l/mp și izolat de peste 40 l/mp.


În Cluj, astăzi, va ploua, maximele situându-se între 18 și 20 de grade Celsius. 

Pe parcursul zilei, vântul va sufla cu putere, local, în Moldova, Banat și la munte, dar se va intensifica pentru scurt timp și în timpul ploilor. În ciuda caracterului instabil, vremea va fi caldă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 20 și 27 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 16 grade.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Avertizare meteo de vreme rea. Ploi în toate regiunile țării și ninsori în zona montană, până vineri dimineața.

Ultimele Stiri
abonare newsletter