Actualitate

Traficant de droguri, prins în flagrant în Cluj-Napoca. Vindea sute de grame de substanțe interzise. VIDEO

Un traficant de droguri a fost prins în flagrant în Cluj-Napoca, în timp ce transporta substanțe interzise pentru a fi vândute.

Un traficant de droguri a fost prins în flagrant în Cluj-Napoca, în timp ce transporta substanțe interzise pentru a fi vândute/ Foto: IPJ Cluj Un traficant de droguri a fost prins în flagrant în Cluj-Napoca, în timp ce transporta substanțe interzise pentru a fi vândute/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Un traficant de droguri a fost prins în flagrant în Cluj-Napoca, în timp ce transporta substanțe interzise pentru a fi vândute.

Potrivit polițiștilor,  în perioada septembrie 2023 - mai 2024, suspectul ar fi procurat, deținut, manipulat și vândut către consumatori din județul Cluj diferite cantități de substanțe psihoactive  (2 MMC și 2-CMC) și droguri de mare risc (3 – CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, 4-CMC și amfetamină)


„Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de mare risc, ambele în formă continuată.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada septembrie 2023 - mai 2024, aceasta ar fi procurat, deținut, manipulat și vândut către consumatori din județul Cluj diferite cantități de substanțe psihoactive  (2 MMC și 2-CMC) și droguri de mare risc (3 – CMC, cunoscut sub denumirea de cristal, 4-CMC și amfetamină).


De asemenea, la data de 16 mai a.c., persoana a fost prinsă în flagrant delict în timp ce ar fi deținut și transportat peste 110 grame de substanță psihoactivă (2-MMC), destinată comercializării.

Ulterior, la aceeași dată, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea persoanei respective, cercetată pentru efectuarea, fără drept, de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de mare risc, ambele în formă continuată.


Astăzi, 17 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă a acesteia, pentru 30 de zile. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Cluj – Poliția Municipiului Câmpia Turzii și ai Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj,  precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Grupare din Cluj care se ocupa cu trafic de substanțe dopante și droguri de mare risc, anihilată. Peste 29.000 de colete, trimise de traficanți. VIDEO

Captură impresionantă la Cluj! 4 TONE de substanțe de mare risc, confiscate. Rețeaua de traficanți a făcut O AVERE!!!

abonare newsletter