Actualitate

S-a însurat și după 12 zile a aflat că soția lui era…bărbat. Avea și un plan. - VIDEO

Un bărbat a avut parte de o experiență șocantă după ce s-a căsătorit cu o femeie pe care a cunoscut-o pe internet. A descoperit că aceasta era bărbat și avea inclusiv un plan.

La 26 de ani, s-a însurat și a aflat după 12 zile că soția lui era bărbat. Foto: captură Youtube La 26 de ani, s-a însurat și a aflat după 12 zile că soția lui era bărbat. Foto: captură Youtube

 

 


Un indonezian în vârstă de 26 de ani, identificat după inițialele AK, a trăit șocul vieții sale când a descoperit că soția sa, cu care se căsătorise cu doar 12 zile mai devreme, era de fapt un bărbat care se dăduse drept femeie pentru a-i fura banii.

 


Totul a început când AK a întâlnit-o pe cea pe care o credea viitoarea sa soție pe internet. După o conversație virtuală reușită, au decis să se întâlnească. AK a fost fermecat din prima clipă în care a văzut-o pe Adinda Kanza Azzahra, așa cum s-a prezentat ea însăși.

După mai multe întâlniri, AK a cerut-o în căsătorie. 


Șoc în Indonezia: Bărbat trăiește o dramă incredibilă după ce descoperă adevărata identitate a soției sale

Adinda a acceptat, deși a cerut ca uniunea să nu fie înregistrată oficial din cauza lipsei rudelor apropiate. Ea spunea că mama i-a murit, iar tatăl nu mai făcea parte din viața ei de ceva timp, scrie lavanguardia.com.

Cuplul a aranjat o ceremonie discretă în orașul natal al lui AK, Wangunjaya, oficiată de liderul religios local. În ciuda faptului că era căsătorită, Adinda a continuat să își ascundă constant fața, chiar și în fața soțului ei, și a evitat să socializeze cu familia și prietenii acestuia, precum și să amâne orice încercare de „a consuma căsătoria”. 


CITEȘTE ȘI:

Tragedia micuței Agnes. O poveste sfâșietoare din timpul inundațiilor

După ce AK s-a tot plans, familia a decis să investigheze cazul și a descoperit că tatăl Adindei era încă în viață. El a fost cel care a dezvăluit că Adinda era, de fapt, un bărbat identificat prin inițialele ESH. După ce a aflat adevărul, familia lui AK a decis să informeze autoritățile.

Bărbat din Indonezia păcălit de un escroc care s-a prefăcut femeie

Poliția a intervenit, iar ESH a mărturisit că intenția sa era să obțină bani de la AK, care a fost întotdeauna de acord cu solicitările sale financiare. ESH se confruntă acum cu o posibilă pedeapsă de până la patru ani de închisoare.


Potrivit șefului Poliției din Naringgul, Bripka Ridwan Taufik, ESH reușea să treacă cu ușurință drept femeie, mai ales atunci când se farda, ceea ce a ajutat la înșelarea lui AK și a altor persoane. Chiar și în fotografiile de la nuntă, ESH arăta complet feminin, iar vocea sa oarecum ascuțită a contribuit, de asemenea, la reușită.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„Mi-a distrus viața”. Seduse și înșelate. Agăța femei pe o aplicație de dating și le fura sume uriașe

Ultimele Stiri
abonare newsletter