Actualitate

Vreme instabilă, cu temperaturi în creștere și ploi până la mijlocul lunii iunie. Prognoza meteo actualizată.

Vreme schimbătoare, cu o atmosferă instabilă și temperaturi în ușoară creștere pentru următoarele săptămâni. Nu vor lipsi nici precipitațiile.

Vreme instabilă în următoarele săptămâni, dar cu temperaturi în creștere. Prognoza meteo actualizată/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Vreme instabilă în următoarele săptămâni, dar cu temperaturi în creștere. Prognoza meteo actualizată/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Temperaturi normale sau peste cele obişnuite, în următoarele patru săptămâni, pentru intervalul 13 mai - 10 iunie 2024. Nu vor lipsi nici ploile, însă regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal, în cea mai mare parte a ţării, potrivit prognozei meteo actualizate de meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie. 

În Cluj, săptămâna viitoare maximele valorilor termice se vor situa între 19 și 23 de grade Celsius, iar cerul preponderent senin din prima parte a săptămânii va face loc treptat înnorărilor, cu șanse de ploi. 


Săptămâna 13 - 20 mai
Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile vestice și ușor mai coborâte în cele sudice și estice. În restul teritoriului, temperatura medie a aerului se va situa în jurul mediilor multianuale. Cantitățile de precipitații vor fi în general deficitare în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 20 - 27 mai
Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei specifice pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării.


Săptămâna 27 mai - 3 iunie
Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de mediile multianuale în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, posibil ușor deficitare în vestul teritoriului.

Săptămâna 3 - 10 iunie
Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste normele climatologice ale perioadei la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, posibil ușor deficitar în regiunile sud-vestice.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Cod galben de ceață densă și vizibilitate redusă sub 200 m, în Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter