Actualitate

Coșmar în parc. Mamă și prietenă ucise, fetiță de 10 luni răpită - VIDEO

O tragedie de nedescris s-a petrecut într-un parc, unde o mamă și prietena ei au fost ucise, iar o fetiță de 10 luni a fost răpită. Moartea celor două tinere și răpirea bebelușului au stârnit o undă de durere și revoltă. Oamenii se întreabă cum a putut avea loc o asemenea atrocitate și speră ca vinovatul să fie pedepsit.

Fetița de 10 luni a fost răpită, iar mama ei și o altă femeie ucise. Foto: DeeDeeLoove / X Fetița de 10 luni a fost răpită, iar mama ei și o altă femeie ucise. Foto: DeeDeeLoove / X

 

 


O fetiță de 10 luni a fost răpită într-un parc din New Mexico, SUA, unde mama ei și o altă femeie au fost găsite moarte, iar sora ei de 5 ani a fost rănită. 

 


Scena îngrozitoare a avut loc vineri după-amiază. Poliția a găsit două femei moarte și o fetiță rănită la cap în parcul din apropierea orașului Clovis, un oraș din estul statului New Mexico.

La fața locului, ofițerii au descoperit, de asemenea, un scaun de mașină, un cărucior și un biberon și au început imediat să caute un copil. Investigațiile au indicat un bărbat anume și poliția a reușit în cele din urmă să o localizeze pe micuță în viață și în stare bună. 


Tragedie în parc: Mamă și prietenă ucise, fetiță răpită! Cine este criminalul? 

Femeile, ambele în vârstă de 23 de ani, au fost găsite împușcate. Au fost identificate de anchetatori ca fiind Samantha Cisneros și Taryn Allen. Alături de ele se afla o fetiță de 5 ani cu răni la cap, care a fost salvată și dusă de urgență la spital pentru îngrijiri: are un traumatism cranian, dar nu este grav.

CITEȘTE ȘI:
Bebeluș de doar 7 luni își pierde viața subit. Al doilea caz tragic în doar câteva luni

„În urma discuțiilor cu membrii familiei, anchetatorii au aflat că Samantha Cisneros era mama copilului găsit la locul faptei și era, de asemenea, mama unei fetițe de 10 luni dispărute", a explicat poliția, conform abqjournal.com.


Din acel moment, a început vânătoarea, care a dus la găsirea fetiței nou-născute în casa unui bărbat de 26 de ani, care a fost arestat.

Miracol în mijlocul tragediei: Fetiță răpită găsită în viață la un suspect

Copilul a fost dus la un spital local ca măsură de precauție, dar se simte bine, a confirmat Departamentul de Poliție din Clovis într-un comunicat de presă. 


Suspectul, Alek Isaiah Collins, în vârstă de 26 de ani, a fost arestat.

Pe lângă răpire, Collins este anchetat pentru dubla crimă a mamei copilului și a prietenei sale și pentru rănirea fetiței de 5 ani.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un copil recunoaște o crimă nerezolvată până acum: „L-am ucis pe acel om când aveam 7 ani”

Ultimele Stiri
abonare newsletter