Actualitate

Crucificat! Un bărbat a fost găsit bătut în cuie, pe un gard

Un tânăr a fost găsit bătut în cuie pe un gard, într-un atac brutal. Incidentul șocant a avut loc într-o zonă rezidențială unde se aflau însă și chirii de vacanță, în timpul unui weekend aglomerat de sărbători.

Un tânăr a fost găsit bătut în cuie, pe un gard, în Irlanda de Nord. Sursă foto: Fuse Fm Ballymoney Un tânăr a fost găsit bătut în cuie, pe un gard, în Irlanda de Nord. Sursă foto: Fuse Fm Ballymoney

 

 


Victima, un bărbat de 20 de ani, a fost descoperită cu câte un cui înfipt în fiecare mână, la scurt timp după miezul nopții. Două camionete, una aparținând victimei, au fost găsite în flăcări în parcarea din apropiere.

 


Poliția a declarat că atacul a fost „sinistru" și că nu există nicio justificare pentru o asemenea violență. Polițiști investighează eventualitatea unui atac paramilitar, ținând cont de graffiti găsite pe toaletele publice din zonă.

S-a întâmplat în Bushmills, comitatul Antrim, Irlanda de Nord, în primele ore ale dimineții de duminică.


Incident șocant: Tânăr găsit bătut în cuie pe un gard, atac paramilitar suspectat

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost găsit efectiv bătut în cuie de un gard, cu un cui în fiecare mână.

Poliția Irlandei de Nord (PSNI) a declarat că bărbatul are răni care i-ar putea schimba viața, însă va supraviețui.


CITEȘTE ȘI:
 Atac cu sabia. Mai multe persoane au fost înjunghiate - VIDEO

„Trăim într-o societate democratică în care nu există nicio justificare pentru așa ceva. Cei responsabili își brutalizează propriile comunități și îi controlează pe alții prin intimidare și violență", au spus polițiștii.

Violență extremă: Bărbat găsit crucificat, anchetă în curs

La BBC, șeful adjunct al poliției, Bobby Singleton, a declarat că a fost un „incident cu adevărat șocant”, iar comunitatea locală este șocată.


El a adăugat că, deși incidentul a avut loc într-o zonă rezidențială, există și chirii de vacanță și că a fost un weekend aglomerat de sărbători.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atac cu cutițul lângă o școală din Strasbourg. Doi copii mici au fost înjunghiați

Ultimele Stiri
abonare newsletter