Externe

Atac cu cutițul lângă o școală din Strasbourg. Doi copii mici au fost înjunghiați

Un individ a înjunghiat doi copii de 5 și 11 ani în apropierea unei școli din Souffelweyersheim, lângă Strasbourg. Atacul a avut loc joi după-amiază, în apropierea unei școli primare și a unei piețe din oraș.

Polițiștii din Franța patrulează străzile orașului. Sursă: Police Nationale / Facebook Polițiștii din Franța patrulează străzile orașului. Sursă: Police Nationale / Facebook

 

 


Copilul de 11 ani a fost atacat în apropierea școlii, în timp ce celălalt, în vârstă de 5 ani, a fost vizat în apropierea unei piețe. 

 


Cei doi copii au ajuns la spital. Au suferit doar răni ușoare și se află în stare de urgență „relativă”, a precizat prefectul din Bas-Rhin.

Atacatorul, un tânăr de 28 de ani, a fost arestat rapid, potrivit surselor citate de Le Parisien. Conform AFP,  bărbatul "nu era în evidențele” Poliției, iar motivele sale "nu par să fie legate de radicalizare". 


CITEȘTE ȘI: „Mesaj de la șef”, nou tip de fraudă online: „Infractorii cibernetici își perfecționează constant scenariile și tacticile de atac”

Elevii au fost închiși în școală, în timp ce mai multe vehicule ale pompierilor și ale poliției au înconjurat clădirea. Jean-Baptiste Peyrat, directorul cabinetului prefectului, a mers la fața locului pentru a-I liniști pe părinții sosiți la școală.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atac sângeros în Sydney. 5 oameni au murit după ce au fost înjunghiați de un bărbat. Suspectul, ucis de poliţişti.

Ultimele Stiri
abonare newsletter