Actualitate

Vreme bună și temperaturi în creștere la început de weekend. Prognoza meteo pentru Cluj.

Vremea se încălzește ușor, iar începutul de weekend vine cu temperaturi în creștere și un cer mai însorit. Prognoza meteo pentru Cluj.

Prognoza meteo pentru vineri, 26 aprilie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Prognoza meteo pentru vineri, 26 aprilie/Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Vineri, 26 aprilie, valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru ultima decadă a lunii. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi pe parcursul zilei în zonele montane și în regiunile sudice.

 


 Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 21 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -2…0 grade Celsius.

În zona Transilvaniei, dimineața este răcoroasă, dar vremea se încălzește treptat, astfel că în a doua parte a zilei valorile termice ajug la 17-18 grade Celsius. 


În Cluj, dimineața este una rece, cu un cer mai mult senin și cu șanse minime de precipitații, iar vântul va sufla moderat. După prânz, temperatura maximă ajunge la 16 grade Celsius, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 4 grade Celsius.

Sâmbătă și duminică, temperaturile maxime ajung la 20-23 de grade Celsius, iar înnorările temporare fac loc unui cer senin, astfel că razele soarelui vor încălzi mai puternic. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în weekend?

abonare newsletter