Actualitate

Miracol? Mașina lui Elon Musk conduce singură un om la spital și îi salvează viața

Viață salvată de Tesla! Mașina lui Elon Musk se conduce singură la spital în mijlocul nopții! Un bărbat se trezește într-o situație critică, dar tehnologia revoluționară îi vine în ajutor.

Max Paul Franklin la spital, Twitter, MAXPAULFRANKLIN Max Paul Franklin la spital, Twitter, MAXPAULFRANKLIN

 

 


Max Paul Franklin a fost salvat de Tesla Model Y cu capacitate completă de auto-conducere după ce a suferit o urgență medicală.

 


Franklin a povestit experiența sa pe X, unde a explicat că s-a trezit cu o deshidratare severă și un nivel scăzut de zahăr în sânge din cauza unei defecțiuni la pompa sa de insulină.

Șofer bolnav? Tesla preia controlul și îl duce la spital!

Prea slăbit pentru a conduce, Franklin a apelat la Tesla Model Y pentru a-l duce la spital. Mașina a parcurs automat cei 21 de kilometri de la casa sa din Virginia până la spital și chiar a parcat singură pentru ca Franklin să poată primi imediat îngrijiri medicale,  relatează  Cybernews.
Franklin a lăudat Tesla pentru capacitățile sale de auto-conducere și i-a mulțumit lui Elon Musk pentru "angajamentul său față de excelență și inovație".


Mașina Tesla a parcurs automat cei 21 de kilometri până la spital și chiar a parcat singură
Mașina Tesla a parcurs automat cei 21 de kilometri până la spital și chiar a parcat singură | Foto: MAXPAULFRANKLIN Twitter

"În calitate de proprietar de vehicule de lux, inclusiv Porsche, Mercedes, BMW, Acura și Cadillac, pot spune fără echivoc că Tesla este apogeul inovației auto de astăzi", a declarat Franklin.

Elon Musk i-a răspuns lui Franklin pe X, spunând că este „bucuros că Tesla a fost acolo pentru a-l ajuta".


Capacitatea completă de auto-conducere a Tesla permite vehiculului să se conducă singur în aproape orice condiție, cu o intervenție minimă a șoferului. Funcția este încă în curs de dezvoltare, dar Tesla susține că se îmbunătățește continuu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Giganți din mai multe industrii boicotează platforma X (Twitter). Elon Musk este acuzat de antisemitism

Ultimele Stiri
abonare newsletter