Actualitate

A murit economistul Ilie Șerbănescu, fost ministru al reformei în guvernul Victor Ciorbea. Avea 81 de ani.

Economistul Ilie Şerbănescu a murit la 81 de ani.

Economistul Ilie Şerbănescu a murit la 81 de ani/ Foto: Marcel Ciolacu - Facebook Economistul Ilie Şerbănescu a murit la 81 de ani/ Foto: Marcel Ciolacu - Facebook

 

 


Economistul Ilie Şerbănescu a murit la 81 de ani, potrivit Agerpres.ro

 


Publicistul şi analistul economic Ilie Şerbănescu s-a născut la 20 iunie 1942. A absolvit Academia de Studii Economice Bucureşti, apoi, în 1978, a devenit doctor în economie.

Este autor al lucrărilor „Corporaţiile transnaţionale” (1978), „Terra portret în alb-negru” (1980), „Reforma economică în România: jumătăţile de măsură dublează costurile sociale” (1994), „Manifestul partidului imobilist” (1996), precum şi a peste 1.500 de articole şi studii asupra reformei postdecembriste din România.


A publicat articole de analiză la ziarele cu profil economic şi financiar. Ilie Şerbănescu a fost ministrul Reformei, preşedinte al Consiliului pentru Reformă, în cabinetul Ciorbea remaniat (5 decembrie 1997-17 aprilie 1998).

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atac armat la Moscova. Patru suspecți au fost arestați, alte 11 persoane reținute. Bilanțul victimelor crește la 93 de morți.

Tânăr de 22 de ani, mort în urma unui cumplit accident rutier, în Alba

Ultimele Stiri
abonare newsletter