Actualitate

Tânăra care s-a jucat cu moartea pentru o poză pe tren, dusă cu avionul SMURD la Timișoara. La 8 ani de la Colectiv, Clujul încă nu are niciun un pat pentru mari-arși!

Tânăra de 20 de ani, electrocutată sâmbătă dimineața după ce s-a urcat pe un tren din Gara Cluj-Napoca, a suferit arsuri grave și a fost transportată cu un avion SMURD la Timișoara.

Tânăra electrocutată a ajuns în Timișoara/ Foto: Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I. - Facebook Tânăra electrocutată a ajuns în Timișoara/ Foto: Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I. - Facebook

 

 


Doi tineri din Brașov s-au urcat sâmbătă dimineața, la ora 4:00, pe un tren din apropiere de Gara Cluj-Napoca, pentru niște fotografii.

 


Cei doi au fost găsiți electrocutați la ora 4.50 de polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj-Napoca.

Tânăra a fost transportată cu avionul SMURD de la Cluj la Timișoara, pentru că în Cluj nu este niciun pat pentru mari-arși.


„16 martie a.c., avionul SMURD a executat o misiune contracronometru pentru salvarea vieții unei tinere cu arsuri prin electrocuție, aflată în stare gravă.

Tânăra a fost preluată de la Cluj-Napoca, transferată de urgență și predată în siguranță medicilor de la o unitate spitalicească din Timișoara, pentru continuarea investigațiilor medicale și acordarea tratamentului necesar.


Pe tot parcursul zborului, tânăra a fost asistată de o echipă medicală asigurată de UPU-SMURD București”, a transmis Inspectoratul General de Aviație al M.A.I.

Potrivit IPJ Cluj, cei doi tineri au fost accidentați în timp ce se aflau urcați pe o garnitură de tren aflată în gara din municipiul Cluj-Napoca.


„La data de 16 martie a.c., în jurul orei 04.50, polițiștii din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că doi tineri din municipiul Brașov, în vârstă de 20 și 24 de ani, ar fi fost accidentați în timp ce se aflau urcați pe o garnitură de tren aflată în gara din municipiul Cluj-Napoca.

Cei doi au primit îngrijiri medicale la fața locului, ulterior tânăra fiind transportată de urgență la o unitate medicală.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuni de vătămare corporală din  culpă, urmând a fi stabilite toate împrejurările evenimentului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Noi detalii în cazul tinerei electrocutate lângă Gara din Cluj. Aceasta se mai afla cu un bărbat pe tren.

Un bărbat a murit electrocutat, în Dej. Medicii nu au reușit să îl salveze.

abonare newsletter