Actualitate

Un bărbat a murit electrocutat, în Dej. Medicii nu au reușit să îl salveze.

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din Dej, a murit în urma unui accident, prin electrocutare. Echipele de prim-ajutor nu au reușit să-l resusciteze.

Intervenție ISU Cluj, în Dej/Foto: ISU Cluj Intervenție ISU Cluj, în Dej/Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit, sâmbătă seara, într-o curte de pe strada Aurora din Dej, unde un bărbat s-ar fi electrocutat. 

 


„Victima, de aproximativ 70 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator. Imediat s-au aplicat manevre de resuscitare, însă din păcate a fost declarat decesul bărbatului”, informează ISU Cluj. 

La intervenție au luat parte o autospecială, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ.


Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă

„La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 17.20, polițiștii au fost sesizați depsre faptul că un bărbat s-ar fi eletrocutat, fiind căzut într-o curte de pe strada Aurora din municipiul Dej.


La fața locului a fost dirijată o echipă operativă de polițiști, identificând persoana în cauză, respectiv un bărbat de 74 de ani.

Echipajul medical prezent la fața locului a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul acestuia”, potrivit IPJ Cluj. 


Polițiștii efectuează în continuare cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, pentru  stabilirea exactă a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia,  urmând a fi efectuată expertiza medico-legală.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Un turist german a murit electrocutat într-o gară din Arad, după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. A vrut să-și facă un selfie

abonare newsletter