Actualitate

Bărbat din Câmpia Turzii, arestat pentru lipsire de libertate. A ținut captivă o minoră și a agresat-o fizic.

Un bărbat de 43 de ani din Câmpia Turzii, suspectat de comiterea mai multor infracțiuni, inclusiv lipsire de libertate și hărțuire, a fost arestat preventiv.

Bărbat din Câmpia Turzii, arestat pentru lipsire de libertate. FOTO: Depositphotos.com Bărbat din Câmpia Turzii, arestat pentru lipsire de libertate. FOTO: Depositphotos.com

 

 


Polițiștii din Câmpia Turzii au arestat joi, 7 martie, un bărbat de 43 de ani din localitate, cercetat pentru hărțuire, șantaj, lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere și lipsire de libertate în mod ilegal. 

 


Potrivit IPJ Cluj, bărbatul și-ar fi amenințat și șantajat fosta concubină cu publicarea unor filmări compromițătoare, în încercarea de a o determina să îi răspundă la mesaje. 

„În fapt s-a reținut că, în perioada 25 ianuarie – 3 februarie, bărbatul și-ar fi contactat fosta concubină, în vârstă de 19 ani, prin apeluri telefonice, mesaje scrise și vocale, care, prin conținut și frecvență, i-ar fi creat o stare de temere victimei. Acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență, dar și cu publicarea unui material video de natură a-i compromite imaginea, cu scopul de a determina-o pe tânără să îi răspundă la solicitările sale”, transmite IPJ Cluj.


De asemenea, în ianuarie, bărbatul s-a luat la bătaie cu un prieten, distrugându-i, totodată, telefonul mobil. Totodată, bărbatul ar fi amenințat o minoră de 14 ani cu acte de violență și, ulterior, ar fi ținut-o captivă. Când a încercat să scape, adolescenta a fost agresată fizic de bărbat.

„Totodată, în sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în cursul lunii ianuarie, în timp ce se afla în locuința unui prieten, bărbatul l-ar fi agresat fizic pe fondul unor neînțelegeri, distrugându-i, totodată, telefonul mobil în valoare de aproximativ 800 de lei. Tot în acest context, cel în cauză ar fi amenințat-o cu acte de violență pe o minoră de 14 ani, care se afla în incinta imobilului și pe care o cunoștea, agresând-o fizic, prin faptul că a strâns-o de mâini. De asemenea, tot în cursul lunii ianuarie, bărbatul s-ar fi întâlnit cu minora de 14 ani, pe care ar fi determinat-o să intre în locuința lui și nu ar fi lăsat-o să iasă. În momentul în care minora a reușit să iasă din imobil, bărbatul a mers după ea și a agresat-o fizic”, a mai arătat IPJ Cluj.


În cadrul percheziției efectuate a fost ridicat un dispozitiv mobil de stocare ce prezintă interes în cauză.

În data de 8 martie, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


„Astfel, probatoriul administrat de polițiști a condus la reținerea bărbatului pentru 24 de ore, în baza ordonanței emise în data de 7 martie, iar la data de 8 martie acesta a fost prezentat instanței de judecată de către procuror, cu propunere de arestare preventivă, măsură ce a fost însușită de judecătorul de drepturi și libertăți, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările în cauză sunt continuate sub aspectul infracțiunilor menționate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda”, a transmis IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

FOTO: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Bărbat acuzat că şi-ar fi violat, în mod repetat, nepoata de 5 ani, arestat pentru 30 de zile

Ultimele Stiri
abonare newsletter