Actualitate

Zeci de taximetriști clujeni, prezenți la protestul din București, au intrat în greva foamei

Zeci de taximetriști clujeni, alături de alți colegi din țară, au intrat în greva foamei, după ce Guvernul a cerut mai mult timp pentru a analiza revendicările acestora.

Taximetriștii clujeni au intrat în greva foamei. Sursă foto: Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania Taximetriștii clujeni au intrat în greva foamei. Sursă foto: Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania

 

 


Taximetriștii au intrat în greva foamei în fața Palatului Parlamentului, iar printre aceștia se numără și câțiva zeci de taximetriști clujeni. Liderul Asociației de Monitorizare Taxi Transilvania (AMTT), Ioan Pugna, a declarat pentru monitorulcj.ro că  un număr de 32 de taximetriști clujeni au intrat în greva foamei. Mai mult, liderul AMTT a anunțat că orașul va fi din nou blocat de către taximetriști. 

Taximetriștii clujeni, alături de colegii lor la protestul din București: Sursă foto: Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania


83 de taximetriști au intrat în greva foamei, iar din Cluj sunt 32 de taximetriști, pe lângă alți colegi din toată țara. A venit un echipaj de la ambulanță să ne monitorizeze. Suntem hotărâți să continuăm.  Consider că încă trăim într-o țară guvernată și nu acaparată de multinaționale”, a spus Ioan Pugna. 

 


Protestul taximetriștilor de la București s-a extins în mai multe orașe din țară, iar în Cluj-Napoca, miercuri, 28 februarie, centrul orașului a fost blocat, iar mașinile circulau bară la bară. 

Protestatarii solicită emiterea, în regim de urgenţă, a unei Ordonanţe de modificare a legii 204/2019(OG49/2019), pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 49/2019 privind activităţile de transport alternativ cu autoturism şi conducător auto. 


Taximetriștii clujeni, alături de colegii lor la protestul din București: Sursă foto: Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Centrul Clujului, BLOCAT de protestul taximetriștilor. Nervi și înjurături din partea celorlalți șoferi. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter