Actualitate

Vreme călduroasă la final de februarie. Se anunță temperaturi neobișnuit de mari

Finalul lunii februarie se anunță călduros, cu temperaturi ce vor urca până la 21 de grade Celsius, anunță Administrația Națională de Meteorologie.

Vreme călduroasă la final de februarie. Sursă foto: Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca Vreme călduroasă la final de februarie. Sursă foto: Facebook/ Municipiul Cluj-Napoca

 

 


Miercuri, 28 februarie, temperaturile maxime vor fi la fel cu ziua precedentă,  unde valorile termice au atins maxime de peste 21 de grade Celsius. În Cluj-Napoca, astăzi, cerul va fi predominant înnorat, dar valorile termice vor atinge pe parcursul zilei maxime de peste 18 grade Celsius, informează meteorologii. 

 


În Transilvania vor fi înnorări și perioade cu soare. Temperaturile vor scădea ușor, însă tot se vor înregistra temperaturi neobișnuite de mari pentru finalul lunii februarie. 

Media temperaturilor minime va fi de 3 - 4 grade în prima noapte, va scădea la zero grade în 28 februarie, iar la început de martie va creşte la 2 - 3 grade. 


La munte, până la finalul lunii februarie, media zilnică a temperaturilor maxime se va menţine la 8 grade. Primăvara calendaristică va debuta cu valori termice diurne uşor mai scăzute, respectiv o medie pentru întreaga zonă de 6 grade, iar după data de 5 martie va scădea treptat până la valori în jurul a două grade.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Încă o zi cu vreme bună și maxime de peste 20 de grade. Prognoza meteo pentru Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter