Actualitate

Scandal pe strada Piezișă din Cluj-Napoca. Trei tineri au bătut fără milă un bărbat.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, din județul Cluj, au fost reținuți de polițiști după ce au bătut un bărbat.

Strada Piezișă, în weekend. Sursa foto: Facebook Iron Hostel Accommodation Strada Piezișă, în weekend. Sursa foto: Facebook Iron Hostel Accommodation

 

 


Potrivit polițiștilor, pe 4 februarie, în jurul orei 5 dimineața, cei trei tineri, aflați pe strada Piezișă, ar fi agresat fizic un bărbat de 35 de ani. În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat grupul în cauză, format din doi tineri, o minoră de 16 ani și o femeie de 38 de ani, din Florești. 

 


Față de trei dintre aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Femeia de 38 de ani este bănuită de instigare la comiterea faptelor, fiind astfel efectuate cercetări pentru infracțiunea de instigare publică.

„La data de 22 februarie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Cluj-Napoca au dispus reținerea a trei tineri cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, din județul Cluj, cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe.


În fapt, la data de 4 februarie a.c., în jurul orei 05.00, aflați pe strada Piezișa, cei trei ar fi agresat fizic un bărbat de 35 de ani.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat grupul în cauză, format din doi tineri, o minoră de 16 ani și o femeie de 38 de ani, din Florești.


Față de trei dintre aceștia a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Femeia de 38 de ani este bănuită de instigare la comiterea faptelor, fiind astfel efectuate cercetări pentru infracțiunea de instigare publică”, a adăugat IPJ Cluj.

De asemenea, un alt bărbat de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce a vrut să facă scandal într-un local de pe Piezișă.


„Reamintim faptul că la data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca –Secția 6 Poliție au dispus reținerea unui alt bărbat, de 32 de ani, cercetat în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. 

În cursul nopții de 28/29 ianuarie a.c., bărbatul ar fi încercat să intre într-un local de pe strada Piezișă din Cluj-Napoca, având asupra sa un obiect contondent, manifestând un comportament agresiv, motiv pentru care a fost împiedicat de agenții de pază să pătrundă în local. În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, au mai precizat oamenii legii. 

Strada Piezișa din municipiul Cluj-Napoca este intens circulată de către tineri, atât în cursul săptămânii, cât și în timpul weekendurilor. Polițiștii recomandă tuturor celor care frecventează locația să evite consumul excesiv de alcool și implicarea în stări conflictuale. Polițiștii clujeni vor aplica măsurile legale în urma producerii situațiilor de acest fel.

Articol realizat de Andrei NARIȚA

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI: Președintele BNS solicită DNA investigarea activității manageriale de la Poșta Română

CITEȘTE ȘI:

Un clujean care a spart un bar de pe strada Piezișă, reținut la frontieră când încerca să fugă din țară. Bărbatul a fost arestat preventiv.

abonare newsletter