Actualitate

Autostrada A3, pista vitezomanilor. Un șofer a fost prins cu peste 200 km/h.

Mai mulți șoferi au fost prinși pe mai multe tronsoane care leagă Cluj de Mureș conducând cu viteze de peste 180 km/h.

Mai mulți vitezomani au fost prinși pe autostrada A3/ Foto: IPJ Cluj Mai mulți vitezomani au fost prinși pe autostrada A3/ Foto: IPJ Cluj

 

 


Mai mulți șoferi au fost prinși pe Autostrada A3 în timp ce circulau cu viteze peste limita admisă.

 


Potrivit IPJ Cluj, în urma abaterilor constatate de polițiști au fost aplicate 137 de sancţiuni, dintre care 50 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Polițiștii au dat și trei exemple în care legea a fost încălcată. Într-unul dintre exemple este vorba despre un șofer care a fost prins cu peste 200 km/h pe A3.


„În jurul orei 12.05, a fost depistat un conducător auto circulând cu 188 km/h, pe tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu. Acesta  fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pe o perioadă de 90 de zile.

În jurul orei 13.20, polițiștii au înregistrat cu aparatul radar un conducător auto care rula cu viteza de 203 km/h, pe tronsonul Târgu-Mureș – Câmpia Turzii.  A fost aplicată o sancțiune de 3.300 de lei, iar dreptul bărbatului de a conduce vehicule a fost suspendat pentru 120 de zile.


În jurul orei 13.35, pe același tronson de drum a fost depistat un conducător auto care circula cu viteza de 195 de km/h, fiind sancționat cu amendă în valoare de 1.485 de lei. Totodată, dreptul acestuia de a conduce vehicule a fost suspendat pentru 90 de zile”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Pericol public! Șofer beat, prins cu viteză mare în Copăceni, Cluj.

A plouat cu amenzi pe A3! Un tânăr, sancționat cu 3.300 de lei pentru viteză.

Ultimele Stiri
abonare newsletter