Actualitate

Prognoza meteo. Vreme frumoasă și cer senin la început de weekend.

Vremea se menține plăcută la început de weekend, cu un cer preponderent senin, însă va mai ploua local și trecător. Vezi prognoza meteo pentru Cluj.

Vremea la început de weekend. Prognoza meteo pentru vineri, 16 febraurie/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com Vremea la început de weekend. Prognoza meteo pentru vineri, 16 febraurie/ Foto: Municipiul Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Vineri, 16 februarie, valorile termice se vor situa ușor peste normele perioadei în majoritatea zonelor țării, potrivit meteorologilor. 

 


Cerul va fi variabil, cu înnorări în estul și sud-estul țării, cu o probabilitate mai mare de precipitații slabe în zona Dobrogei. Vântul va sufla slab și moderat, iar temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 și 13 grade, cu cele mai ridicate valori în vest și sud-vest, iar minimele termice vor fi cuprinse între -9 și 5 grade.

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla variabil. Temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar cea minimă de -1 grad Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații.


Sâmbătă vremea va fi plăcută, iar temperaturilr vor înregistra o creștere ușoară, astfel încât valorile termice vor indica o maximă de 13 grade Celsius, iar cele minime de 3 grade Celsius. Cerul va fi preponderent senin. 

Duminica vine cu un cer ușor mai înnorat, însă maxima zilei se va menține în jurul valorii de 13 grade Celsius, iar minima de -3 grade Celsius, urmând ca la începutul săptămânii viitoare temperaturile să scadă ușor la 10 – 9 grade Celsius. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Vreme caldă și temperaturi neobișnuit de ridicate la început de weekend. Cum va fi vremea în Cluj?

abonare newsletter