Actualitate

Camionul implicat în accidentul mortal de vineri de la Bologa, tractat duminică. Trafic blocat pe DN1, pe sensul Cluj-Napoca - Oradea.

Traficul a fost blocat pe un sens de drum duminică în zona localității Bologa în timp ce se efectuează manevre de tractare a unui camion implicat în accidentul mortal de vineri.

Camion implicat în accidentul mortal de vineri de la Bologa / Foto: ISU Cluj Camion implicat în accidentul mortal de vineri de la Bologa / Foto: ISU Cluj

 

 


Poliția anunță că traficul în zona Bologa, pe DN1 Cluj-Napoca - Oradea, este blocat timp de aproximativ o ora, începând cu 11:00.


„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este oprit aproximativ 60 de minute pe DN 1 Cluj-Napoca – Oradea, în zona localității Bologa, județul Cluj, pentru efectuarea manevrelor de repunere pe roți și tractare a unui ansamblu rutier răsturnat în afara carosabilului”, a transmis centrul INFOTRAFIC.


UPDATE: Este vorba despre un camion implicat într-un accident mortal de vineri dimineața.

„Se procedează la scoaterea camionului implicat în evenimentul rutier. Momentan se circula alternativ pe un sens. Se preconizează ca operațiunea să dureze peste două ore”, a transmis duminică, la ora 12:33, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.


La data de 2 februarie a.c., in jurul orei 09.00 a fost înregistrat un accident de circulație pe DN1-E60, în comuna Poieni, la km 538+600m. În urma acestui incident, două persoane au murit:

„Polițiștii au constatat că o autoutilitară condusă din direcția Huedin spre Oradea, de un bărbat de 51 de ani, din județul Harghita, ar fi pătruns pe sensul opus de mers pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, la volanul căruia se afla un cetățean de originie turcă, în vârstă 59 de ani. În urma coliziunii, cele două autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile.


Echipajele din cadrul I.S.U Cluj au intervenit pentru descarcerarea victimelor aflate în autoutilitară, respectiv conducătorul auto de 51 de ani și pasagerul în vârstă de 36 de ani, ambii din județul Harghita. Din nefericire, aceștia au suferit leziuni grave în urma cărora a rezultat decesul. Conducătorul autocamionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, transmitea vineri dimineață IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Scafandrii continuă căutarea bărbatului dispărut în Someș, la Gherla: „Curenții sunt extrem de puternici”

Utilaj agricol LOVIT DE TRENUL Sibiu - Cluj. Șoferul NU S-A ASIGURAT la trecerea de cale ferată!

Ultimele Stiri
abonare newsletter