Actualitate

Un șofer a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz, la Răscruci. Tânărul a ajuns la spital.

Accident cu un singur autoturism, la Răscruci, duminică dimineață. Șoferul a ajuns la spital.

Un șofer a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz, la Răscruci. FOTO: ISU Cluj Un șofer a intrat cu mașina într-o țeavă de gaz, la Răscruci. FOTO: ISU Cluj

 

 


Un accident a avut loc duminică dimineață, în localitatea Răscruci. Un tânăr de 20 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit o țeavă de gaz. 

 


Acesta a primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind, de asemenea, transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit duminică dimineață la un accident rutier petrecut în localitatea Răscruci. În accident a fost implicat un singur autoturism, care a intrat într-o țeavă de gaz. Din fericire, nu au existat victime încarcerate, iar un bărbat de aproximativ 20 de ani a primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD. În cele din urmă, acesta a fost transportat la spital. În paralel, pompierii au asigurat zona până la sosirea echipajelor specializate de la compania de gaz. La misiune au luat parte pompierii de la Punctul de Lucru Gherla”, a transmis ISU Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nouă persoane rănite în urma unui accident rutier produs între două microbuze și un autoturism, în Bihor

abonare newsletter