Actualitate

Tineri prinși de polițiști în timp ce inscripționau desene de tip graffiti pe o clădire din Cluj-Napoca

Polițiștii clujeni i-au depistat pe cei doi tineri care, în 24 ianuarie au fost surprinși inscripționând desene de tip graffiti pe o clădire din Cluj-Napoca.

Tineri prinși de polițiști  în timp ce inscripționau desene de tip graffiti pe o clădire din Cluj-Napoca  Foto: IPJ Cluj Tineri prinși de polițiști în timp ce inscripționau desene de tip graffiti pe o clădire din Cluj-Napoca Foto: IPJ Cluj

 

„Cu privire la imaginile apărute în spațiul public din data de 24 ianuarie a.c., în care au fost surprinse două persoane, iar una dintre ele chiar în timp ce inscripționa desene de tip graffiti pe o clădire din Cluj-Napoca, polițiștii au demarat cercetări pentru identificarea acestora și pentru luarea măsurilor legale.

Astfel, cu sprijinul Direcției Generale Poliție Locală Cluj-Napoca, la data de 25 ianuarie a.c. au fost identificate persoanele în cauză, fiind vorba de doi tineri de 20 și 23 de ani.


Polițiștii Secției 1 Poliție Cluj-Napoca au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Artă sau vandalism? Clujul, împânzit de grafitti, mâzgălituri şi mesaje obscene FOTO

abonare newsletter