Actualitate

Accident grav între un microbuz și o mașină, în Sâncraiu! Trei adulți și patru copii, transportați la spital. VIDEO

Un accident rutier grav a avut loc, duminică dimineața, pe raza localității Brăișoru, comuna Sâncraiu. În accident au fost implicate o mașină și un microbuz.

Accident teribil în Sâncraiu/ Foto: Lavina Gordan Accident teribil în Sâncraiu/ Foto: Lavina Gordan

 

 


Un accident rutier grav a avut loc, duminică dimineața, în comuna Sâncraiu, județul Cluj.

 


A fost solicitat ajutorul și elicopterului SMURD.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe raza localității Brăișoru, comuna Sâncraiu.
La fața locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD, dintre care unul tip terapie intensivă mobilă din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, și un echipaj SAJ. În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele operative au găsit un microbuz și un autoturism avariate și două persoane încarcerate în fiecare dintre acestea.
Pompierii acționează în aceste momente pentru descarcerarea și extragerea persoanelor blocate în autovehicule, respectiv doi adulți.
Alți patru minori sunt consultați la fața locului de către echipajele medicale. Conform primelor evaluări aceștia sunt în stare stabilă. Totodată la locul accidentului a fost alocat și elicopterul SMURD din cadrul Punctului Aeromedical Jibou”, a transmis ISU Cluj.


Update ora 9:41

„Accident rutier pe DN 1E60, Brăișoru, comuna Sâncraiu, două autovehicule implicate. Traficul este blocat. Polițiștii sunt la fața locului, revin cu date la finalizarea primelor cercetări”, a transmis IPJ Cluj.


Update ora 9:51

Centrul Infotrafic informează că pe DN 1, în zona localităţii Brăişoru, judeţul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane, cu 5 ocupanţi.

În urma impactului au rezultat două victime, aflate în evaluare medicală. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea traficului după ora 11:00. 


Update ora 10:00

„Pompierii au descarcerat și extras din autoturismul și microbuzul avariat doi bărbați, în vârstă de aproximativ 40, respectiv 20 de ani, care au fost preluați de către echipajele medicale și transportați la spital. Conform primelor evaluări ambii sunt în stare stabilă. 
O femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, și patru copii, cu vârste cuprinse între 7 luni și 11 ani, au fost consultați și transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conform primelor evaluări toți erau în stare stabilă”, a transmis ISU Cluj.

Update, ora 11:07

Traficul a fost reluat.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident de dimineață în comuna Coplean, Cluj! O mașină, ieșită de pe partea carosabilă.

Ambulanță care transporta un pacient în Cluj-Napoca, implicată într-un accident. Doctorul, asistentul medical și pacientul au ajuns la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter