Actualitate

Accident grav la ieșirea din Illeanda spre Dej. 7 persoane, transportate la spital după ce două microbuze s-au ciocnit. FOTO

Şapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier între două microbuze, care a avut loc în noapte de marţi spre miercuri, la ieşirea din localitatea Ileanda spre Dej.

Două microbuze au fost implicate în accident/ Foto: ISU Sălaj Două microbuze au fost implicate în accident/ Foto: ISU Sălaj

 

 


Şapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier între două microbuze, ce a avut loc în noapte de marţi spre miercuri, la ieşirea din localitatea Ileanda spre Dej.

 


Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, în cele două microbuze erau 13 pasageri, dintre care şase din Ucraina. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului Sălaj a fost activat Planul roşu de intervenţie.

„La faţa locului au fost alocate de urgenţă şase ambulanţe de prim ajutor, două ambulanţe cu medic, o autospecială transport persoane şi victime multiple, o autospecială primă intervenţie şi comandă şi o autospecială de stingere cu modul de descarcerare. Din primele informaţii, în urma accidentului rutier au rezultat 13 victime, care au primit îngrijiri medicale la faţa locului, trei fiind încarcerate. Şase cetăţeni sunt de cetăţenie ucraineană”, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, Diana Ember, purtător de cuvânt al ISU Sălaj.


În urma accidentului rutier, şapte victime, conştiente, au fost transportate la spital pentru investigaţii de specialitate, arată sursa citată. Patru persoane au fost transportate la UPU Dej, iar trei la UPU Zalău, Planul roşu de intervenţie fiind dezactivat la ora 5:02. Dintre cele şapte victime transportate la spital, o persoană are dublă cetăţenie româno-panameză, două au dublă cetăţenie româno-ucraineană, una este de naţionalitate ucraineană şi trei sunt de naţionalitate română. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cum s-a produs accidentul de pe Autostrada A3? Un bărbat a murit. FOTO

Accident între un TIR și o mașină pe A3. UPDATE: Un bărbat a murit. FOTO/VIDEO

Accident grav la Mănăstirea! O mașină s-a răsturnat în șanț. Șoferul era băut și avea permisul suspendat. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter