Actualitate

Accident grav la Mănăstirea! O mașină s-a răsturnat în șanț. Șoferul era băut și avea permisul suspendat. FOTO

Un accident rutier a avut loc, duminică seara, în localitatea Mănăstirea, județul Cluj.

Mașina a ajuns răsturnată în șanț/ Foto: ISU Cluj Mașina a ajuns răsturnată în șanț/ Foto: ISU Cluj

 

 


Un accident rutier a avut loc, duminică seara, în localitatea Mănăștirea, județul Cluj.

 


În urma accidentului două persoane au ajuns la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut în localitatea Mănăstirea. Echipajele operative au găsit la fața locului un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, însă din fericire nu au existat victime încarcerate. Două persoane au primit îngrijiri medicale, fiind transportate ulterior la spital. Mai exact, a fost vorba despre un bărbat de 26 de ani și un minor de 15 ani. La misiune au luat parte două autospeciale cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ”, a transmis ISU Cluj.


Potrivit IPJ Cluj, șoferul era băut.

„La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 19.15 a fost înregistrat un accident rutier în localitatea Mănăstirea. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că un tânăr, de 26 de ani, din comuna Mica, în timp ce conducea autoturismul înspre localitatea Salatiu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă la stânga, răsturnându-se în șanțul din partea dreaptă a sensului de mers.


În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a pasagerului, în vârstă de 15 ani, fiind transportați la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând alcoolemia de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce suspendat. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul și pentru luarea măsurilor legale”, a transmis IPJ Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mașină de Poliție, implicată într-un accident rutier pe Bulevardul Muncii

Accident rutier între Huedin și Bologa

Accident între două mașini și un autocar pe strada București. O femeie a suferit un atac de panică.

Ultimele Stiri
abonare newsletter