Actualitate

Mașină de Poliție, implicată într-un accident rutier pe Bulevardul Muncii

O mașină a Poliției a fost implicată, duminică, într-un accident rutier produs pe Bulevardul Muncii.

Autospecială de Poliție, implicată într-un accident rutier/Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Facebook.com Autospecială de Poliție, implicată într-un accident rutier/Foto: Info Trafic Cluj-Napoca Facebook.com

 

 


Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, autospeciala circula în regim prioritar, moment în care a acroșat un alt autoturism al cărui șofer a efectuat un viraj pentru a pătrunde pe un sens lăturalnic de mers.

 


În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. 

„La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 15.30, a fost înregistrat un eveniment rutier pe B-dul Muncii din Cluj-Napoca. 


Din primele verificări a rezultat faptul că, un bărbat, de 56 de ani, care conducea un autoturism înspre localitatea Apahida, ar fi efectuat un viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum lăturalnic, fiind acroșat de o autospecială de poliție din cadrul Biroului Rutier, condusă în regim prioritar de un bărbat, de 28 de ani, în aceeași direcție de mers”, potrivit IPJ Cluj. 

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.


 Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ambulanță implicată într-un accident rutier, în timp ce transporta un pacient, în Turda. Doi bărbați au ajuns la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter